Sider

torsdag den 14. november 2013

Trøjer til AstridFor tiden føles det som om døgnet har endnu færre timer end det plejer. Jeg får ikke syet (og slet ikke blogget) nær som meget, som jeg plejer. Gad vide om det er, fordi Sigurd er blevet større. Der går rigtig meget tid med at give grød, han er mere vågen og kræver mere opmærksomhed. Eller er det mon, fordi de lyse timer forsvinder og man er mere træt. 

Nå, men det ændre ikke på at børnene vokser - og det går stærkt. Astrid har endnu engang konstateret at ærmerne på de bluser, hun har i skabet er blevet kortere. Jeg vil jo så gerne sy det tøj, de har brug for, ihvertfald så længe de har lyst til hjemmesyet tøj. Så jeg har lavet tre "hurtige" bluser til hende. Den grønne og pink er en slå-om bluse fra Symagasinet. Desværre gaber modellen i halsen, så man kan se undertrøjen. Er også spændt på, hvordan den kommer til at blive efter vask med kantbånd på jersey stof. Den blå sidder bedre. Det er et simpelt T-shirt mønster fra Stof og Stil, men jeg har gjort den lidt mere "pige" ved at lave et lille pufærme og 2 knapper med perlemor. Ribben på ærmerne har jeg lavet lidt ekstra lang, så ærmerne poser lidt og trøjen holder sin ærmelængde lidt længere. 

Når armene vokser, følger benene som regel efter, så næste syprojekt til Astrid er bukser. 

2 kommentarer:

  1. Øv at de gaber, men ja måske det hjælper efter en vask. De er ellers meget søde.

    SvarSlet
  2. Den grønne trøje fungerede slet ikke. Så jeg endte med at tage kantbånd og zig zag bånd af og istedet sy en gul ribkant på. Den blev bedre, men modellen er ikke rigtig god. Efter min mening er den for åben foran.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...