Sider

mandag den 3. marts 2014

Fastelavn er mit navn......


Fastelavnskostumerne til mine egne børn har ikke så krævende i år. Heldigvis for det, for tiden er knap. 
Astrid ville gerne være politidame. Det fiksede vi med en blå skjorte (købt på tilbud - og som kan bruges bagefter), 2 symærker fra stof og stil, som kan pilles af igen, et pistol- og håndjernssæt fra Bilka, Alfreds slips og et hjemmelavet bælte med holder til pistol. 
Alfreds store ønske var at være Spiderman, som alle de andre drenge på 3 år. Den dragt købte jeg for et stykke tid siden i BR og den var været flittigt brugt. 
Sidsel derimod ville gerne være (prinsesse)klovn og hun ville gerne, at jeg skulle sy dragten. Så med lidt paillet- og harlequinsternet stof fik vi en sådan dragt lavet. Mønsteret (Stof2000) er fra da jeg syede dalmatinerdragter for flere år siden. Lynlåsen sidder foran, så hun selv kan komme i og af den. 
Sigurd fik den lille dalmatinerdragt på, men det fik jeg desværre ikke et billede af, han var ellers meget sød. I stedet fangede jeg ham, da han spiste en agurk. Han er i dag begyndt i vuggestue (næsten 11 mdr.), kan klappe, har 5 tænder, møver sig frem på maven, hurtigt og har fundet ud af at han kan skrige - højt.   

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...