Sider

onsdag den 27. november 2013

Julekjole..... I god tid

Jeg ved ikke lige, hvad der sker, men for engang skyld er jeg i god tid. Jeg har nemlig allerede syet min julekjole. En 50'er kjole. Da jeg så den i Stof og Stils katalog, måtte jeg bare sy netop denne kjole. Jeg elsker kjoler, jeg elsker rød og jeg elsker thaisilke. Når de tre ting så kombineres, ja, så bliver det bare ikke bedre. Det har også taget mindre end en uge fra stoffet blev købt til kjolen var færdig. Det var kun lige det mest nødvendige herhjemme, der blev lavet, for jeg skulle sy :-) 
Og hvor er den flot, meget bedre end billederne viser. Foret er satinfoer, så den er dejlig blød. Den var også let syet og mønstret passede næsten. Skulle kun lige flytte indsnittene 1,5 cm. Den lukkes med en lynlås i siden og bæltet er ikke syet fast, så det kan tages af, hvis man ønsker det.
Da Sidsel så den færdige kjole, sagde hun, at sådan én vil hun også gerne have. Det var specielt spændet, hun var vild med. Måske pigerne også skal have røde julekjoler i år. Så kan vi rigtig være ens.......

3 kommentarer:

  1. Åhh, hvor er den bare smuk!

    SvarSlet
  2. Nej hvor er du god. Den er super fin !

    SvarSlet
  3. Tak for de fine kommentarer. Jeg glæder mig også til at have den på.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...