Sider

mandag den 24. marts 2014

Foråret er kommet

Kan mærke at foråret endelig er kommet. Det ses i haven, hvor alt det grønne pibler frem og det kan mærkes at dagene bliver længere og lyset mere intenst. Hvor er det dejligt og tiltrængt. Ved symaskinen er foråret også budt velkommen. Kan mærke at jeg gerne vil sy det mere sommerlige tøj og gerne med farver på. Har syet to nederdele til Astrid. Den første en etagenederdel efter eget mønster. Det er næsten en hel sol-nederdel. Stoffet er købt i Stof og Stil på tilbud. Den anden nederdel er syet ud af min mands aflagte bukser. Der var huller på knæene, men de nederste stykker af benene blev syet sammen og vupti var der en nederdel til Astrid. Lommen er fra et Minikrea mønster. Havde forestillet mig, at den skulle være pyntet på bånd og perler, men hun ville helst have den plain....

Alfred hænger også gerne ud i "hobbyrummet", når jeg er i gang. En søndag kogte jeg æg til rugbrødsmadderne og han dekorerende dem. Det er så herligt, når familien er samlet om spisebordet, hver med sine sysler. 

Det gode vejr byder også på udendørsaktiviteter og trampolinen er allerede indviet. I forgårs var solen rigtig fremme og det var så varmt at vi spiste eftermiddagskaffen ude ved/på trampolinen. Sigurd er også med, han møver sig frem på maven hen over trampolinen, ruller rundt og griner, når de store "hopper" ham. 

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...