Sider

torsdag den 15. august 2013

Penalhus


I morgen er det Sidsels fødselsdag og hun bliver 5 år. Sikke en stor pige... Hun er også begyndt i skolegruppen i børnehaven, så inden vi får set os om, skal hun også i skole. Og med en storesøster i 1. klasser, der er begyndt at få lektier for, er det bare blevet meget mere spændende at skrive, tegne og lave opgaver ved spisebordet sammen med familien. Sidsel skal derfor have et penalhus med indhold i fødselsdaggave fra "mors systue". 

Inspirationen kommer fra Stof2000's snup idéen. Jeg har dog tilpasset mål efter det antal blyanter, der skulle være der i. Jeg har også lavet lukningen anderledes. I opskriften skulle der være et bindebånd, men Sidsel kan ikke binde sløjfer endnu, så det vil bare bevirke at penalhuset ikke blev lukket - og det er jo ikke meningen. Jeg har derfor lavet en lukning med knap og elastik. En idé jeg fik hos Trillemus's etui til Ipad

Penalhuset er udelukkende lavet af stof, der var på lager (altid en fornøjelse, at bruge, det man har) og det skulle jo selvfølgelig laves i lilla (som er Sidsels farve). Jeg er helt vild med Libertystoffet med de små blå og lilla blomster. Blyanterne har fået trygt navn på, så der ikke opstår konflikter om, hvilke blyanter der tilhøre hvilket barn. Der er 6 almindelige blyanter og 12 farveblyanter købt hos Navneblyanten. Jeg har også fundet min gamle kasse med broderigarn frem og har broderet hendes navn på penalhuset. Det er tusinde år siden, jeg sidst har broderet. Det gjorde jeg meget, da jeg var yngre. Men stoppede, da jeg ikke rigtig vidste, hvad det jeg lavede, egentlig skulle bruges til. Måske det nu kan få renæssance, på noget af det jeg syr.

Sigurd hjalp til med at vælge stof.......

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...