Sider

fredag den 9. august 2013

Barnedåb

Til Sigurds barnedåb d. 30. juni 2013 havde jeg syet nye kjoler til pigerne, suttekæde til Sigurd, butterfly til Alfred og bukser til Sigurd. Stoffet var det turkise med hvide stjerner på som invitationerne også var lavet af. Se barnedåbsinvitationerne her. Kjolen til mig selv nåede jeg desværre ikke at gøre færdig. Heldigvis havde jeg en i skabet, der kunne bruges (godt nok en købekjole, men det gik.....:-)).

Pigernes kjole er et mønster fra Symagasinet. Da jeg så kjolen i bladet, blev jeg straks forelsket i den. Jeg synes nemlig, at wienerlæg er meget elegante og så holder jeg meget af 50'er stilen. Tylskørtet under kjolen der hænger nedenud giver lige kjolen prikken over i'et. Desværre flosser tyllen, efter et par vask. Men kanten kan klippes ren et par gange. Jeg lavede dobbelt lag af tyl, fordi jeg ved, at pigerne gerne vil have at kjolerne strutter.

Suttekæden er syet af et stof og stil mønster, som jeg købte for en evighed siden, da jeg lige var begyndt at sy. Den er meget let, så egentlig behøver man ikke et mønster/vejledning for at lave en sådan. Men jeg var som sagt lige begyndt med at sy, da jeg købte det, og var usikker på hvordan. Den er syet i samme stof som dåbskjolen for at matche hertil. Jeg har gang i at lave flere suttekæder til Sigurd, dem viser jeg senere.

Alfreds butterfly har jeg selv designet mønsteret til - og han er bare så kæk med den....

Bukserne til Sigurd var til når, han skulle have dåbskjolen af i løbet af dagen, for kjolen er nemlig meget varm..... Men på dagen glemte jeg helt, at jeg havde syet dem til ham, så han kom slet ikke i dem. Kjolen var på det meste af dagen, hvor han sov ude i barnevognen. 

Blomsterdekorationerne har min mor lavet. Vi holdt barnedåb oppe i vores sommerhus og alle blomsterne er plukket på sommerhusgrunden og i grøftekanten på vej op i sommerhuset. 

1 kommentar:

  1. Stort tillykke med Sigurd og sikke nogle flotte kjoler til pigerne.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...