Sider

torsdag den 8. maj 2014

LaRaLiL kjoler

I påskeferien var der tid til at få syet lidt. 

For et stykke tid siden købte jeg mønstrene fra LaRaLiL (Liva, Lara og Luna) til at lave disse tre skønne kjoler. Mønstrene er egentligt lavet til at blive syet i strækstof, men jeg ville gerne prøve om det var muligt at lave dem i bomuldsstof. Jeg havde nemlig købt noget lækkert stof (også fra Anna) med Eiffeltårnet på og ville gerne lave en kjole til Sidsel i netop det stof. I efteråret var jeg netop i Paris med mine piger og min mor, hvor vi selvfølgelig var oppe i Eiffeltårnet. Og i påsken, hvor min mor holdt fødselsdag, havde hun inviteret os til kaffe i Aalborgtårnet for at vise pigerne, at mormor også havde et tårn. Så Sidsels kjole af Eiffeltårnstoffet, var naturligvis syet til lejligheden....

Det går fint, at sy kjolen i bomuldstof (den er syet i str. 6 år med 1½ cm sømrum). Hun skal lige have lidt hjælp til at få kjolen af og på, men der er fin pasform i den til at lege. Jeg har lavet kjolen en del længere (ca. 10 cm) end mønsteret, men det synes jeg passer bedst. Jeg har kombineret mønstrene, som det er muligt at gøre. F.eks. har jeg taget lommerne fra Lara kjolen og sat på Liva kjolen. Jeg har ikke sat den nederste kant på, men bare lagt kjolerne op. Og ærmerne er kort, fordi det er sommerkjoler. Kan bestemt godt anbefale Anna's mønstre. De sidder godt og er lette at sy, men der findes også en super udførlig vejledning til hver af kjolerne.

3 kommentarer:

 1. Åh misundelig. Har mønstrene liggende, men ikke fået syet noget endnu. De er rigtig fine, ikke mindst din bomuldskjole. Glæder mig til at prøve st sy en op.

  SvarSlet
 2. Spændende at læse, at mønstrene kunne lade sig gøre i fast stof:-) Jeg har endnu ikke selv prøvet det af. Men dine kjoler er rigtig fine.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 3. Hvor syr du mange fine ting, nu har jeg læst et års tid tilbage og jeg er virkelig imponeret over hvad du laver. Og så endda med 4 børn på sidelinien.
  Dine Laralil kjoler er også virkelig flotte.

  Kh. Linette
  http://dethyggeligt.blogspot.dk/

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...