Sider

mandag den 27. februar 2012




Min nyeste kreation, der lige er kommet ud af maskinen. En tunika (str. 6 år) i blødt bomuld med lyselilla blomsterprint. Mønstret er fra Minikrea og de små blomster er en blanding af inspiration fra et Ingelise syblad og så de fine blomster jeg fik i fredags. Perlerne er nogle jeg fandt i weekenden i vores hobbykasser, da mig og børnene var ved at rydde op i alle vores perler. Selv Alfred "hjalp" til med at sortere perler. Glæder mig til at give Astrid hendes nye trøje, da hun er vild med pynt, glimmer og perler. Tror jeg vil gemme den som en fødselsdagsgave til hende. Den venter nemlig lige om hjørnet. 

Blomster

Blomster



Har fået disse flotte blomster en fredag eftermiddag, hvor også solen skinnede og himlen var helt blå. Jeg begynder, at kunne ane, at foråret er på vej. Også ude i haven er forårsblomsterne begyndt at komme frem af jorden. Det er da kun til at blive i godt humør af. Har også bemærket, at det ikke længere er mørkt, når vi skal spise aftensmad. Hvor er det dejligt. Glæder mig til at slippe for is, sne, sjap, flyverdragter osv. 

torsdag den 23. februar 2012




I går blev jeg færdig med at sy denne søde forklædekjole til Sidsel med en enkelt lomme foran. Det er første gang jeg prøver, at sy fra et Burda mønster, så jeg er egentlig ganske godt tilfreds. Den er syet til Sidsel (str. 104), som da hun første gang så stoffet sagde, at det ville hun gerne have en kjole af. Derfor har jeg også valgt at sy lilla skråbånd på ærmet og en lilla knap i ryggen. Hendes yndlings farve er nemlig uden tvivl lilla. I morges var hun klar til at få den på, så jeg håber også at kunne få et billede af hende med den på.  




mandag den 20. februar 2012

Tre dejlige hjemmesyede dalmatinere

Så fik jeg sendt tre dejlige dalmatinere i hjemmesyede dragter af sted til fastelavnsfest i børnehaven. De to store dragter syede jeg for 2 år siden sammen med min mor. Men siden er der jo kommet endnu en dalmatiner til flokken. Sidste weekend fandt jeg stof og mønster frem igen og lavede en dragt til Alfred.

Ny bagte boller, der venter på at børnene kommer hjem. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...